För att säkerhetsställa leveranserna ombesörjer vi de flesta leveranserna med egen bil. Detta gör det möjligt att alltid leverera dina varorna direkt hem till dig eller så nära din adress det är möjligt. Snabbt, smidigt och säkert både för dig som kund och för våra kära plantor.
       

Betalning vid leverans
För att du ska känna dig säker när du handlar av Dream gardens AB så har vi valt att enbart ta betalt i samband med leverans. De betalningsalternativ vi erbjuder är kortbetalning, fakturabetalning eller kontant betalning. Du betalar direkt till chaffören och får ett utförligt kvitto på ditt köp.


 

Planteringshjälp

Planteringshjälp av thujor

För dig som inte är road av trädgårdsarbete eller helt enkelt inte har resurser och tid att plantera så har vi tillgång till personal som snabbt, snyggt och kompetent kan ge dina thujor bästa starten.

Normalt innebär planteringshjälpen:

  • Plantering av dina thujor på överenskommen dag och tid - Lördag och Söndag är arbetsdagar för oss under Säsong. Är ni ej hemma - v.g markera ut start och slut, samt centrum på häcken. 
  • Förberedande av respektive planta inklusive blötläggning, jordförbättring.
  • Iläggning av bevattningsslang (i förekommande fall) - vissa fall ovanmontering.
  • Utplacering av thujor med överenskommen planteringstäthet
  • Stadig plantering inklusive packning, vattning, gödsling och återfyllnad.
  • Uppstädning och tillvaratagande av krukor etc, ev start av Timer.

 Vi kan även erbjuda förarbetet inför planteringen, tex borttagning av bef häck, rötter, sten, jord etc. Dock alltid till innan överenskommet pris alt på löpande räkning. Ni finner priser annars under plantering och under färdig häck.
 Färdig häck förutsätter alltid att vi ska kunna använda jordborret, dvs det ska vara grävbart för hand om en jättehårt i marken. Lite sten räknar vi alltid med, men inga mängder. Likaså med rötter.

 

Alla bokningar av Plantering där förutsättningar är oklara sker per Telefon. Välkomna att ringa oss