För att säkerhetsställa leveranserna ombesörjer vi de flesta leveranserna med egen bil. Detta gör det möjligt att alltid leverera dina varorna direkt hem till dig eller så nära din adress det är möjligt. Snabbt, smidigt och säkert både för dig som kund och för våra kära plantor.
       

Betalning vid leverans
För att du ska känna dig säker när du handlar av Dream gardens AB så har vi valt att enbart ta betalt i samband med leverans. De betalningsalternativ vi erbjuder är kortbetalning, fakturabetalning eller kontant betalning. Du betalar direkt till chaffören och får ett utförligt kvitto på ditt köp.

HEJ!
Nu är det snart dags för leverans av dina produkter som du beställt av oss. Leverans kommer att ske under nästa vecka (Mån-Fre), Du kommer att bli aviserad via mail eller SMS samma dag eller dagen innan leverans beroende på hur om din beställning skickas med DHL eller levereras av vår egen bil.


Till er som ska plantera avenbok.
Tänk på att varje planta bör stöttas upp av en plantstötta, har ni inte det erbjuder vi er ett superpis på bambustöttor (180cm) som ni kan få levererat samtidigt som plantorna, just nu säljer vi dessa för endast 15:-/st, ord pris: 29:-/st, svara på detta mail för att komplettera din beställning med bambustöttor.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta vår kundservice.